TRAINING & VOEDING

 

“op weg naar een verandering voor altijd”

Onze visie – Aljan en Annely

Om echt veranderingen door te kunnen voeren heb je meer nodig dan jezelf nog iets extra’s opleggen. Want je denkt  ‘ik wil gezonder, dus ik moet 10 kilo afvallen, ik moet meer sporten, ik moet op dieet, ik moet anders eten…’
Maar je moet al zoveel, toch? 

Wij, Aljan en Annely, willen jou helpen om te doen wat werkt. Wij helpen jou de combinatie van bewegen en voeden op de juiste manier in te voeren. Om niet alleen altijd maar gas te geven, voor een korte tijd en dan weer te stoppen. Of om je van alles voor te nemen en niks te ondernemen. Want dan gaat het niks worden. 
Maar wat dan wel?

Wij gaan jou helpen om te onderzoeken hoe jouw lichaam in elkaar zit. Wat werkt wel, en wat gaat nog niet helemaal lekker. Waar valt winst te halen op weg naar jouw doel. En dan gaan we het gewoon doen!
Jij kunt dit.

Start = bouwen aan jouw fundament. 

“de beste versie van jezelf”


Persoonlijk voedingsadvies

Persoonlijke voedingsconsulten doelgericht en op maat. 
Momenten waarop er samen wordt gekeken naar jouw situatie,
jouw lijf en jouw wensen.


Gedragsverandering (voor altijd)

Het aanpassen van gedrag is het moeilijkste wat er is. Wij gaan jou laten zien dat jij meer kunt dan je denkt. We maken je bewust van mogelijkheden en begeleiden jou bij daadwerkelijk zetten van stappen. 


Trainingsplan op maat

Een training is pas een goede training als deze past bij de doelstelling en bij de individu. Elk lichaam is anders. Het wel of niet behalen van een gerichte doelstelling hangt af van de juiste belasting

Revalidatie en preventie

Revalidatie kan onderdeel zijn van het trainingsprogramma. Soms is het nodig om net even verder te kijken om weer vooruit te kunnen.
De trainer is opgeleid Mylogenics practitioner.