Train met mij. 

Ik ben er 100% van overtuigd dat iedereen kan verbeteren door de juiste manier van trainen en bewegen. 

Ik help jou
Trainen is niet makkelijk. Want hoe pas je dat in in je nu al drukke leven? En waar ga je beginnen. Ga je echt naar de sportschool, elke week? Of ga je hardlopen? Wat is het beste… Handig als je iemand hebt die weet hoe dat moet, toch? Want een juiste manier van trainen is niet altijd gemakkelijk, en niet altijd leuk, en ook niet altijd goed vol te houden. 

Maar trainen kan wel heel leuk zijn. Als je iets doet wat werkt, wat werkt voor jou. Wanneer jij merkt dat jij er voordeel van hebt, wordt het een stuk leuker. Alles wat je doet is leuk als er een bepaald doel wordt gehaald. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij telkens een stap verder komt, op jouw manier. Ik ga jou laten zien dat dat kan. 

Annely. 

Trainen.

Eén van de belangrijkste factoren van een training is het doel van de training, ofwel waarom train je – waarom doe je wat je doet? Tevens is dit vaak het minst begrepen deel. Veel mensen kiezen trainingsvormen die niet bij het gewenste doel passen, met als gevolg het niet behalen van het gewenste resultaat. En het wel behalen van frustratie of een afkeer tegen sport.

 

Als je inspanning geeft, moet dit iets opleveren. In welke vorm dan ook: ontspanning, wat kilo’s afvallen, meer energie, een krachtig gevoel etc. Het moet bijdragen aan behalen van jouw resultaat, dat is immers waar je dit alles voor doet! En dus is het handig dat je weet waar je mee bezig bent, zodat je het goed kunt doen. Effectief en doelgericht.

Ik kan jou leren over training. Hoe je de juiste trainingsvorm kiest en waarom deze vorm het meest geschikt is voor jou. 

Mijn aanbod

Personal training

Personal training betekent maatwerk. Dat betekent aandacht voor jou, voor jouw lichaam en jouw mogelijkheden. Een op maat gemaakt plan, elke training opnieuw.

Persoonlijke aandacht betekent tijd voor jou. Alleen voor jou. 

Revalidatie training

Revalidatie kan onderdeel zijn van het trainingsprogramma. Soms is het nodig om net even verder te kijken om weer vooruit te kunnen en pijnvrij te bewegen. Ik ben opgeleid Mylogenics practitioner. 

Het losmaken en activeren van spieren om weer balans te krijgen.

Smallgroup training

Een training is pas een goede training als deze past bij de doelstelling en bij de individu. Elk lichaam is anders. Het wel of niet behalen van een gerichte doelstelling hangt af van de juiste belasting. 

Deze training is voor groepen van 2 tot 4 personen.


Gedragsverandering (voor altijd)

Het aanpassen van gedrag is basis voor een verandering. Door middel van training kun je zoveel leren over jezelf. Ben jij iemand die altijd doorgaat, of durf je soms eens nee te zeggen? 

Ik help jou bij bewustwording en leren luisten naar je lichaam. 

Training na zwangerschap

Deze training is geschikt voor dames post partum.
Een traject van 12 weken waarin we elke week in een kleine groep (max. 4 dames) gaan trainen. Ieder met een vergelijkbaar doel. Maar ieder op haar eigen niveau en werkend in eigen tempo.

Meer info? Bel/app gerust! 06 53996919 

Training voor 65+

Deze training is geschikt voor de oudere doelgroep. 
Een nieuwe trainingsgroep die vanaf januari 2020 gaat starten.

Elke week gaan we samen trainen in een kleine groep. Aandacht voor fysiek sterker worden en bouwen aan een goede conditie. Afsluitend met een lekker kopje koffie in het Paviljoen maakt deze trainingsochtend helemaal af!

Meer info? Bel/app gerust! 06 53996919 

Start programma

12 weken Leefstijl programma = verandering!

Ben jij klaar om een echte verandering door te voeren? Dan is dit programma wat voor jou! Samen met Aljan ga ik jou begeleiden naar een juiste manier van bewegen, naar een juist voedingspatroon om meer energie te hebben en de beste versie van jezelf te worden.

Lees meer!